Foto's van onze kindjes

Foto's van onze kindjes.


Hier vind je foto's van onze kindjes. Uiteraard nemen we niet elke seconde van elke dag een foto, dit zou in de weg staan van de organische flow in onze opvang. Leuke activiteiten stopzetten voor een foto staat in de weg van de pret die de kindjes op dat moment beleven en het process waarin zij zich bevinden. Maar uiteraard snappen we zeker wel dat onze mama's en papa's graag weten hoe het er aan toe gaat wanneer de kleintjes niet bij hen zijn. 

We proberen daarom een mooie balans te vinden tussen de mama's en papa's hun dag op te beuren met een foto van hun kindje, en het niet verstoren van de kindjes hun activiteit voor een foto. Sommige activiteiten verlenen er zich makkelijker toe om een foto te nemen, andere activiteiten dan weer niet. De foto's zijn dan ook raar of zelden "perfect" vanuit een fotografisch standpunt, maar wel oprecht en eerlijk gegrepen uit een dag van het kindje. Achter elke foto zit een leuk verhaal. 


Er worden trouwens enkel foto's op de website geplaatst (of elders) wanneer hier toestemming voor gegeven is door de ouders. Deze wensen worden altijd gerespecteerd dus zeker geen zorgen maken als je liever geen foto's van je kleintje ergens ziet verschijnen. Dit is zeker geen verplichting! De foto's worden ook regelmatig "vervangen". Wanneer kindjes naar de school vertrekken laten we de fotootjes nog even online, maar daarna verdwijnen deze van de website om plaats te maken voor nieuwe avonturen. Kijk dus zeker regelmatig op onze website voor updates! 

❣ Sfeerbeelden ❣
(Klik op de foto om volledig te zien)