Wie zijn we

Stefan


Stefan is de zaakvoerder van Mijn vriendjes. Al sinds 2009 ontfermt hij zich over de kindjes en het reilen en zeilen van de opvang. 

De administratie, de inschrijvingen en planningen vallen onder zijn takenpakket. Het eerste contact verloopt dus via Stefan. Stefan zal vooral te zien zijn in de opvang tijdens de vroege ochtend en in de avond tot sluitingstijd. 


Naast het logistieke heeft hij uiteraard een groot hart voor kinderen, wat ook te zien is in zijn privé leven, samen met zijn vriendin Varinia, heeft hij een groot gezin! 
Varinia


Varinia, Vivi voor de kindjes, is het creatieve brein van de opvang en verzint de leuke knutsel momenten en activiteiten voor de kindjes. 

Dansen, zingen, kinder - yoga, schilderen, knutselen, bakken, dan weten de kindjes dat ze bij Vivi moeten zijn! Ze is een echt moedertje voor alle kindjes in de opvang en zet alles op alles om hen een goed gevoel te bezorgen in de opvang.  


Sinds kort neemt ze de rondleidingen tijdens een bezoekje in de opvang op zich en staat ze voornamelijk in voor de heen-en-weer schriftjes. Het is haar doel om elke dag een leuk verslagje te schrijven vanuit het kind zodat de ouders weten wat hun kleine spruit heeft uitgespookt tijdens de opvang! 
Brent


Brent, is na zijn opleiding tot kinderbegeleider, in september 2022 voltijds van start gegaan bij Mijn vriendjes. Hij liep zijn stage in de opvang en deed dit zo goed dat er niet getwijfeld werd om hem te vragen zich aan te sluiten bij het team.


Hij heeft reeds veel ervaring in het opvangen van en omgaan met kinderen groot en klein. Zo leidde hij in vakanties als monitor sportkampen en op woensdagavond is hij druk bezig met het lesgeven van ping pong aan jongeren. 

Hij liep een stage in het buitengewoon onderwijs, een ervaring die hij meedraagt in zijn omgang met alle kindjes. 

Daarbovenop is hij in zijn privé-leven omringd door neefjes en nichtjes waar hij heel nauw bij betrokken is en mee op uitstapjes gaat. Als peter van enkele van hen loopt hij over van trots wanneer hij het over hen heeft. 

Dit hart voor kinderen zie je in zijn omgang met de kleintjes in de opvang! 

Stagiaires.


Om de liefde voor het vak te kunnen delen en jonge mensen te helpen diezelfde passie te ontdekken werken wij samen met de scholen in en rond Brasschaat. 

Dit houdt in dat je doorheen het schooljaar studenten in onze opvang zal tegen komen. 


Zij worden goed begeleid en nooit zonder toezicht bij de kinderen gelaten.