Wachtlijst

Wachtlijst. 

Het meest gevreesde woord voor ouders die op zoek zijn naar de perfecte opvang voor hun kindje. Toch is het helaas een voorkomend iets bij onze opvang. We hebben ontzettend veel aanmeldingen en inschrijvingen, de plaatsjes zijn heel beperkt in onze opvang!

Stel dat je pas volgend jaar bevalt en onze opvang zo ontzettend leuk vindt maar er in theorie geen plekje meer beschikbaar is? Dan komt de wachtlijst wel van pas. Het is niet het meest ideale scenario maar het kan wel een optie zijn voor zij die dat wensen. Hoezo?

Soms zijn er ouders die afzien van hun plekje in de opvang door verschillende redenen: o.a. een verandering in hun persoonlijk leven. Deze annulaties zorgen ervoor dat indien je op de wachtlijst staat, je kindje eventueel toch bij ons terecht kan!


We verwachten dan wel dat je binnen een beperkte tijd laat weten of je beroep wilt doen op jouw plekje op de wachtlijst,we brengen dan de overeenkomst in orde en je betaalt het voorschot. Doe je dit niet binnen de afgesproken termijn dan worden de volgende ouders op de wachtlijst gecontacteerd. Zo hebben zij ook nog een kans. 

Het biedt natuurlijk geen garantie, maar als er een plekje vrij komt, ben je de eerste die we contacteren!


Inschrijven.


Inschrijvingen vanaf april 2025 zijn nu mogelijk!